Όταν η επανεκκίνηση δεν φτάνει

Τεχνική υποστήριξη

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις τεχνολογικές ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε υπηρεσίες win win, αξιόπιστα προϊόντα και να χτίζουμε διαρκείς σχέσεις. Γνωρίζουμε τους υπολογιστές, το λογισμικό και τα αναλώσιμα υπολογιστών μας και γνωρίζουμε τι χρειάζεστε. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet, σταθμούς εργασίας, διακομιστές, ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης και άλλα από κάθε μεγάλη μάρκα της αγοράς.

Τεχνική Συμβουλευτική

Η χρήση μιας επαγγελματικής υπηρεσίας συμβούλων πληροφορικής είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε μια βέλτιστη λύση όσον αφορά την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα, την κερδοφορία και την σχέση ποιότητας / τιμής για εταιρείες και οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Υποστήριξη

Στην Spinworks καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να εστιάσετε στον πυρήνα της επιχείρησής σας, οπότε με εμάς στο πλευρό σας γνωρίζετε ότι έχετε τις συμβουλές των ειδικών που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την υποδομή πληροφορικής σας. Και δεν είναι μόνο το υπολογιστικό κομμάτι, μπορούμε να φροντίσουμε και ολόκληρο το σύστημα επικοινωνίας & ασφαλείας.

Αναβαθμίσεις συστήματος

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά τους υπολογιστές, τους διακομιστές και άλλες συσκευές δικτύου – δεν θέλετε να αγνοήσετε την απόδοση, αλλά εργάζεστε με έναν προϋπολογισμό. Η Spinworks δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες υποστήριξης υλικού σε επιχειρήσεις, αλλά επίσης μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού υπολογιστών που περιλαμβάνει σταθμούς εργασίας, διακομιστές αρχείων, εκτυπωτές, και εξοπλισμό μεταγωγής, συμπεριλαμβανομένων τειχών προστασίας και δρομολογητών.

Οι συνεργάτες μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπολογιστών και επικοινωνιών στον κόσμο