ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Ασφάλεια & επιτήρηση

Είτε χρειάζεστε ένα απλό σύστημα CCTV, είτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, η Spinworks είναι η πηγή για λύσεις συστημάτων ασφαλείας από άκρη σε άκρη. Παρέχουμε εγκατάσταση και εξυπηρέτηση με το κλειδί στο χέρι μέσω μιας μόνο πηγής, εξαλείφοντας την πρόσθετη ταλαιπωρία της συναλλαγής με πολλούς προμηθευτές. Η τεχνογνωσία της Spinworks περιλαμβάνει:

Συστήματα Συναγερμών

Είτε η ανάγκη σας είναι ένα οικιακό, είτε ένα εμπορικό σύστημα ασφαλείας, η έμπειρη ομάδα ασφαλείας μας θα προσαρμόσει και θα σχεδιάσει το σύστημα συναγερμού σας για να καλύψει τις προσωπικές σας ανάγκες ασφάλειας και τον τρόπο ζωής σας. Προσφέρουμε λύσεις αιχμής που κυμαίνονται από συστήματα ασφαλείας, έως πρόσβαση εισόδου, συστήματα κάμερας και προστασία εξωτερικού χώρου. Εγκαθιστούμε μόνο τον καλύτερο εγκεκριμένο διαθέσιμο εξοπλισμό, ώστε να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και κάλυψη.

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης διαχειρίζονται την είσοδο και την έξοδο ατόμων μέσω μιας ασφαλούς περιοχής. Είναι σε θέση να προσδιορίσουν εξουσιοδοτημένα από μη εξουσιοδοτημένα αιτήματα για είσοδο μέσω πολλών διαφορετικών τύπων ελέγχου ταυτότητας. Με τον εντοπισμό ενός ατόμου που ζητά πρόσβαση, το σύστημα συνταιριάζει ένα σύνολο προγραμματισμένων αδειών, είτε για την παραχώρηση, είτε για την άρνηση πρόσβασης στο άτομο. Επιπλέον, δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής για σκοπούς παρακολούθησης, αποθηκεύοντας το όνομα, την ώρα και την τοποθεσία κάθε συμβάντος.

Η Spinworks, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να εγκαταστήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης για την επιχείρηση ή το σπίτι σας.

Βιντεοσκόπηση

Η επιτήρηση με κάμερα είναι ένα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής έξυπνης προστασίας μας. Χρησιμοποιείται προληπτικά, είναι ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό εργαλείο για τη βελτίωση της ποιότητας ασφάλειας και την αποφυγή απωλειών καθώς δεν κοιμάται ποτέ! Η επιλογή του σωστού τύπου κάμερας ασφαλείας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να είναι συντριπτική. Θα σας καθοδηγήσουμε στους τύπους που προτείνουμε περισσότερο και σε ποια περίπτωση κάθε κάμερα θα έχει καλύτερη απόδοση.